954 Danmark landsholdstrøje Chance

781 Roma Hjemmebanesæt SAUSha

Manchester United vil angiveligt forsøge at signere Jadon Sancho igen næste år efter deres mislykkede forsøg på at lande Dortmund -stjernen i sommer. Men de røde djævle vil sandsynligvis møde stærk konkurrence, hvor bitre rivaler Liverpool sammen med spanske giganter Real Madrid også siges at være klar til at lancere bud. Uniteds fans blev bittert skuffede, da lukningen af ​​transfervinduet mandag sluttede ethvert dvælende håb om, at deres side landede Sancho.

De Røde Djævle siges stadig at være fast besluttet på i sidste ende at lande deres mand og vil forfølge ham igen næste sommer. nueva Camisetas Fútbol Ajax Reds -chef Jurgen Klopp er kendt for at være en kæmpe fan af Sancho, men han var angiveligt overbevist om, at han ville slutte sig til United inden overgangsfristen. OdetteKra griezmann trikot frankreich IrmaVrola

Nu hvor dette har vist sig ikke at være tilfældet, kan Klopp dog godt lægge pres på de kommende magter på Anfield for at forsøge at lokke spilleren til Merseyside næste sommer. nyeste Barcelona fodboldtrøjer Madrid er i mellemtiden også kendt for at være langsigtede beundrere af den 20-årige og kunne godt være i en bedre position økonomisk næste sommer for at gøre ham til deres seneste Galactico.

Foreløbig ser Sancho ud til at være tilfreds med at blive i Dortmund, og han var på intet tidspunkt ked af et skifte væk i løbet af de sidste par måneders langdragne transfer-saga. Men han har kun to år tilbage af sin kontrakt, når næste sommer kommer, og Dortmund vil være meget mere tilbøjelige til at lade ham gå, hvis prisen er den rigtige.

Det er tilbage at se, om andre elitehold rundt om i Europa også udtrykker interesse, ligesom Barcelona og Juventus også sandsynligvis vil kaste øjnene mod Sanchos retning, og United kan meget vel anse deres manglende evne til at gennemføre en aftale før det var for sent.

### OdetteKra griezmann trikot frankreich IrmaVrola

66-725 Martinez Road Thermal, CA 92274
Office: (760) 397-0300 Fax: (760) 397-3925
Monday – Thursday 8am -5pm Friday 8am – 2pm

Copyright © TMDCI. All Rights Reserved.