931 Dame Draktsett Georgi

Graeme Souness har slått på Paul Pogbas lange fravær etter skade og hevder midtbanespilleren rett og slett ikke vil spille for Manchester United. TwylaPilp arsenal tröja XZUTanyaa Pogba har bare gjort åtte opptredener i alle konkurranser denne terminen etter å ha savnet hoveddelen av sesongen med en mystisk ankelskade.

Den franske landskampen, som fortsatt er knyttet til et skifte til Real Madrid eller Juventus, kom tilbake fra skade i desember, men det viste seg da at han hadde gått under kniven for å fikse problemet for godt. Draktsett Fotball Men fans og eksperter har stilt spørsmål ved hans tilsynelatende fysiske problemer etter at han filmet seg selv og danset på sosiale arrangementer på sosiale medier, og Souness har stilt spørsmål ved sitt engasjement for United.

Derimot har Evertons Andre Gomes gjort en forbløffende bedring fra en forvrengt ankel, bare tre måneder etter at han pådro seg skaden tilbake i november. Arsenal Trikot Souness spådde også at Pogba til slutt vil gå tilbake til full kondisjon, akkurat i tide til sommerens EM. I Pogbas fravær strålte Bruno Fernandes igjen på Goodison Park og scoret sitt tredje mål for klubben med en 20-yard kjøretur til 1-1 etter at Dominic Calvert-Lewin hadde lagt Everton foran på søndag.

### TwylaPilp arsenal tröja XZUTanyaa

66-725 Martinez Road Thermal, CA 92274
Office: (760) 397-0300 Fax: (760) 397-3925
Monday – Thursday 8am -5pm Friday 8am – 2pm

Copyright © TMDCI. All Rights Reserved.