662 Liverpool Fotbollströjor Sharyn

821 PSG Tröja. Corina

backen Smalling har tränat med klubbens under 23-åriga sena och hans framtid på Old Trafford ser dyster ut. Den engelske landslagsmannen vill återansluta Roma efter att ha spenderat förra säsongen på lån i Serie A -klubben. Roma har dock ännu inte matchat Uniteds begärda pris och Inter kan smyga in framför dem för att slutföra en affär.

Han finns på klubbens lista över ersättare för Skriniar om han skulle åka till Tottenham. Billige Uruguay Fotballdrakter Smalling skulle återförenas med sina tidigare klubbkamrater Alexis Sanchez och Romelu Lukaku om han slutade byta till San Siro. Tidigare i veckan bekräftade United-chefen Ole Gunnar Solskjær att klubben ännu inte fått ett lämpligt erbjudande till 30-åringen. ArdisVms Atletico Madrid Jalkapallo Pelipaidat JuniorQzb

Samtidigt har United fått kritik för att inte göra fler värvningar än vad de har gjort hittills i sommar. Spanien Em Tröja Holländska mittfältaren Donny van de Beek är det enda nya ansiktet genom dörren på Old Trafford. Men när han talade inför lördagens sammandrabbning i Brighton vägrade Solskjær att kommentera spekulationer om potentiella inkomster.

### ArdisVms Atletico Madrid Jalkapallo Pelipaidat JuniorQzb

66-725 Martinez Road Thermal, CA 92274
Office: (760) 397-0300 Fax: (760) 397-3925
Monday – Thursday 8am -5pm Friday 8am – 2pm

Copyright © TMDCI. All Rights Reserved.