518 Barcelona Fotbollströja Antoni

689 Schalke 04 Tröja KariRa

Manchester United är övertygade om att behålla Paul Pogba i sommar på grund av tvivel om Real Madrid eller Juventus ‘förmåga att finansiera en affär för mittfältaren. Pogba var angelägen om att lämna Old Trafford förra sommaren men han slutade med att lämna in en överföringsbegäran. Istället gjorde hans agent, Mino Raiola, mycket av det smutsiga arbetet och bekräftade att han ‘arbetade’ med en affär som skulle få Pogba att lämna klubben. Chile Landslagströja

Ole Gunnar Solskjær vägrade dock att godkänna Pogbas avgång och berättade för den franske landskampen att han ville att han skulle stanna ytterligare en säsong för att hjälpa Uniteds unga spelare. Pogba var mottaglig för idén, ungefär på samma sätt som Cristiano Ronaldo var 2008 när han nekades en flytt till Real Madrid. Men Pogbas kampanj har inte gått som planerat med en skada som begränsar fransmannen till bara två matcher under de senaste sex månaderna.

Det har sett Pogbas värde sjönk från Uniteds prislapp på 180 miljoner pund förra sommaren till cirka 120 miljoner pund, men enligt ESPN är klubben nu mer säker på att behålla honom. fussball trikot spanien Real Madrid och Juventus är de två mest intresserade parterna i Pogba men United tvivlar på om någon av klubbarna är villiga att möta United: s begärda pris.

Utöver det skulle Pogba ha löner på cirka 300 000 pund i veckan, vilket innebär en lön på 14,4 miljoner pund per år. VinceCock crystal palace trikot YvetteGay Med utbrottet av coronaviruset som skadar ekonomin för klubbar i hela Europa är det oklart om någon av klubbarna är villiga att bankrulle en så hög siffra.

Det är också oklart när och om sommarens transferfönster öppnas. Pandemin har brutit de vanliga strukturerna i europeisk fotboll och kommer att ha allvarliga knock-on-effekter på alla typer av områden i fotbollens värld under de kommande månaderna.

### VinceCock crystal palace trikot YvetteGay

66-725 Martinez Road Thermal, CA 92274
Office: (760) 397-0300 Fax: (760) 397-3925
Monday – Thursday 8am -5pm Friday 8am – 2pm

Copyright © TMDCI. All Rights Reserved.