399 Borussia Dortmund Fotbollströjor Rollan

049 Schalke 04 Tröja OLWVan

LA Galaxy har fördömt och begärt omedelbar borttagning av inlägg på sociala medier från Tea Katai, fru till mittfältaren Aleksandar Katai. barcelona trøje Posterna, som sedan har tagits bort, hånades enligt uppgift mot Black Lives Matter -rörelsen i kölvattnet av protesterna för George Floyd. Både Aleksandar och hans fru kommer från Serbien, med Katai som anslöt sig till Galaxy i december 2019 efter två säsonger med Chicago Fire.

Galaxy var snabba med att slänga Tea’s inlägg och planerar att träffa sin spelare på torsdag för att diskutera eventuella nedfall. Bologna Tröja Fotbollssamhället har samlats i kölvattnet av George Floyds död med Jadon Sancho som ledde en rad hyllningar i Bundesliga under helgen. NWTEileen FC barcelona drakt GladysHen

FIFA: s president Gianni Infantino förklarade under tiden att Bundesliga -spelare som visade solidaritet med George Floyd under helgen förtjänar applåder, inte straff. Premier League -klubbarna Chelsea och Liverpool har också lagt upp bilder av stöd från sina träningsplaner med den röda anfallaren Rhian Brewster som betonar att lika villkor för alla är ett måste i dessa dagar.

### NWTEileen FC barcelona drakt GladysHen

66-725 Martinez Road Thermal, CA 92274
Office: (760) 397-0300 Fax: (760) 397-3925
Monday – Thursday 8am -5pm Friday 8am – 2pm

Copyright © TMDCI. All Rights Reserved.